Skal vi kontakte dig?

Du kan også ringe til os på 38 41 03 26

Ledelsen hos Partner Dialog

Hos Partner Dialog er vi altid klar til en uforpligtende snak. Du er meget velkommen til enten at sende en mail eller give os et ring så vi kan introducere dig til vores fremgangmåder og dine muligheder.

Bo Brink er partner hos og stifter af Partner Dialog

Bo Brink

Partner og Stifter

brink@partnerdialog.dk

+45 2868 8500

Bo’s fokus er at være sparringspartner for eksisterende og nye kunder, han rådgiver nationale og internationale virksomheder i salgsstrategier.

Bo etablerede Partner Dialog A/S i 2002 og har en markedsøkonom uddannelse. Han har tidligere arbejdet i tele og entreprenør branchen bl.a. hos FMT og Dicotel.

John Stoltenborg er partner og administrerende direktør hos Partner Dialog

John Stoltenborg

Partner og adm. direktør

stoltenborg@partnerdialog.dk

+45 2032 2262

John er den, der holder sammen på tingene i dagligdagen og er selv aktiv i produktionen.

John har arbejdet i Partner Dialog A/S siden 2009. Han har en HD i udenrigshandel samt en uddannelse hos ØK. Han har sidenhen arbejdet i den grafiske- og fødevare-branchen som adm. direktør, bl.a. hos Konvolutfabrikken Danmark A/S, K-Salat A/S, Cocio A/S.

Mogens Johansen er salgsdirektør hos Partner Dialog

Mogens Johansen

Salgsdirektør, projektansvarlig

info@partnerdialog.dk

+45 2818 2323

Mogens har en omfattende kundekontakt og sørger for, at enhver ny opgave bliver modtaget og udført til perfektion. Det er ham, der i det daglige tilser, at opgaverne forløber, som de skal, og ham der har den løbende kontakt med kunderne i projektforløbene.

Mogens har en økonomi, samt en salg-marketing uddannelse bag sig, og har i mere end 25 år arbejdet som salg & marketingdirektør i store multinationale selskaber indenfor Consumer Goods såsom BRAUM/Gillette, Kenwood og Gorenje Skandinavien, samt andre 8 år I telekommunikations branchen hos TELIA.